Дано,сайта ми ви хареса

За Cs 1.6

Counter-Strike 1.6

Играта Counter-Strike е позната на много хора по света. След първоначалното пускане на Half-life мод обществото се зае със задачата да разработи няколко чудесни модификации за играта. Една от тях беше изключително ранната версия на популярния Counter-Strike. Модът е първоначално създаден от Jess Cliffe, който по това време е бил запален член на общността по правене на модове. Развитието на Counter Strike нараства с 10 000 посещения в първите две седмици, след като е пусната бета версията. Става ясно, че това е началото на нещо голямо. Интересът към играта расте и Valve назначава Jess Cliffe във Valve software, за да развие Counter Strike и да се издигне до по – високи нива...

В миналото и сега

Днес играта Counter Strike е все още много популярна в Steam. Тя привлича от 60 000 до 85 000 играчи по всяко време на деня, което я прави втората най – играна игра в Steam след Counter Strike: Source, нейният наследник. От първото пускане на играта през юни 1999, нейната популярност се е увеличавала постепенно до това ниво, отстъпвайки единствено на своя Source вариант. Колкото до версията на Counter Strike 1.5, тя се е играела чрез мрежата WON, доста архаична система. При излизането на Steam, основната система за доставка през Септември 2003, Counter Strike е обновен към сегашната версия, на която можете да играете днес, 1.6.

Начин на игра

CS 1.6 е игра, в която Терористи се бият срещу Контра Терористи. Битката се провежда в рундове, които продължават от около 2 до 5 минути. Тези два отбора са вкарани в карта с някаква цел, която те трябва да изпълнят, както и да елиминират противоположния отбор. Има 3 основни официални типа карти, като двете най – често срещани са "demolition" (унищожаване) (de_dust, de_dust2, de_aztec), и карти Counter Strike – освобождаване на заложниците (cs_assault, cs_militia, cs_office). Също така има и VIP карти, където един играч е VIP и неговият отбор трябва да го защитава, докато не стигне определена дестинация.

Всеки рунд започва с появяване на двата отбора на точно определени места от картата. Обикновено има "freeze time", по време на което играчите не могат да се движат,а купуват оръжията, които ще използват за рунда. След това започва битката, изпълнявайки и целите. Терористите се опитват да заложат бомби на местата, обозначени на картата за тази цел, а Контра Терористите се стремят да обезвредят експлозивите, както и да елиминират всички терористи. На картите със заложници, терористите обикновено се появяват близо до заложниците, за да ги охраняват, а контрите трябва да проникнат в тила на противника, да вземат заложниците и да ги ескортират до "зоната за спасяване", която е близо до мястото им на появяване. Ако играч бъде убит по време на рунда, той остава мъртъв, докато рунда не свърши и не започне друг. Докато е мъртъв играча може да следи как се развива хода на играта.

Точки се присъждат при достигане на целта или при убиване на всички играчи от противоположния отбор. На табло в играта се записват резултатите от победите на отборите, както и се води статистика за броя на вашите убийства и смърт.

Хардуерът

Оръжията, с които разполагате са много добре балансирани и оптимизирани. Има богат избор, така че ще можете да намерите нещо за всякаква ситуация. Има различни пистолети (USP, glock17, and desert eagle), пушки (12 gauge and automatic), леки картечници (MP5, UMP, and Mac10), винтовки (M4a1, Ak47, Bull pup, Galil, Famas and Arctic Warfare Magnum), тежки картечници (Para), както и множество аксесоари (Kevlar + helmet, night vision, flashbangs, explosive grenades, smoke grenades, riot shield and defusal kits). Позволени са ви 1 винтовка/SMG или MG, 1 пистолет, 2 заслепяващи гранати и 1 НЕ и дим граната. Другите аксесоари могат да бъдак закупени без ограничения.

Карти и Култура

Добила огромна популярност за по – малко от 10 години, Counter Strike се превърна в една от предпочитаните онлайн игри. Подкрепата на модовете е страхотна, с огромен набор от потребителски модели / скинове / текстури и карти. Оригиналните карти са страхотни и са оценени толкова високо, че са подобрени и пуснати в Counter Strike: Source. Някои от най – добрите са de_dust 1 и 2, cs_office, de_aztec, de_inferno, cs_assault и cs_italy.

Играта, както можете да предположите, се използва и за професионални цели и се поддържа от някои от най – големите лиги, включително Cyberathlete Professional League (CPL). Да гледаш тези играчи е невероятно и малцина от нас могат да се конкурират с тях, обаче Counter Strike е игра, която всички могат да си набавят и да се забавляват. В днешно време играта тръгва на почти всички компютри и така ще се сдобиете с опит и ще опознаете една от най – качествените игри, създадена от Valve Software.
Counter-Strike Condition Zero » За играта

Counter-Strike: Condition Zero (CS:CZ), една тактическа екшън игра, ви призовава да се съревновавате заедно с или срещу опасни опоненти с изкуствен интелект в кампании, разпръснати по целия свят. Като лидер на отряд от елитни контра-терористи ще използвате специални маневри и умения с оръжие за да завършите над 20 нови мисии, всяка с множество цели за изпълнение. Ще попаднете в предизвикателни сценарии - от дивите джунгли до суровите арктични местности, от непрощаващите пустини до опасните улици на различни градове. Ще освобождавате заложници, ескортирате VIP персони на безопасно място, намирате и обезвреждате бомби. Тази колекция от изцяло нови епизоди ще подложи на изпитание вашето умение да мислите бързо и стратегически. CS:CZ продължава развитието на Counter-Strike серията, като въвежда сингъл-плейър екшън и специални подобрения за онлайн игра. Задвижван от обогатен Half-Life енджин, CS:CZ представя нови гейм технологии, включващи детайлни модели, атмосферни подобрения като сняг, дъжд, както и още много динамични специални ефекти.

Counter - Strike: Source

Counter – Strike: Source е съвкупност от всепризнатата отборна игра на Counter – Strike и съвременната Source технология. Характерезирайки се с невероятна графика, изцяло нови звуци и с въвеждането на физика, Counter – Strike : Source e задължителна за всеки геймър. Понастоящем играта е налична във версии за PC и Mac.

Counter – Strike

Оригиналният Counter – Strike е изключително популярна модификация на шутъра от първо лице Half-Life за мултиплейър. От излизането на Counter- Strike през юни 1999, играта бързо се превърна в най – популярната мултиплейър игра на всички времена. Дори и броят на онлайн играчите от всички Quake и Unreal игри взети заедно не може да се мери с броя на играчите на CS.

Gameplay

Counter – Strike поставя два отбора, Контра-терористи (CT) и Терористи (T), един срещу в битка сред разнообразие от екзотични и градски среди. Обособяват се три режима на игра: Defusion, където Терористите залагат бомба и Контра-Терористите трябва да я обезвредят, Hostage Rescue, където контрите се опитват да освободят заложниците и Assassination, където терористите трябва да убият един VIP, защитаван от контра-терористите. Когато един от отборите изпълни целта, печели рунда. Deathmatch стила, при който само се обикаля и убива, не е толкова важен като изпълняването на по- горните цели.

Промени с Counter – Strike : Source

Counter – Strike: Source е пресъздаден на базата на този CS, използвайки новия Source engine. Всички графики са основно пренаправени с включване на нови елементи като динамично осветление и сенки, реалистична вода, ефекти на сенките, детайлни модели, материали с висока резолюция и фантастичен physics engine собственост на Havok. Разбира се също така всички карти са повторно проектирани и текстурирани, с множество малки корекции по тях, които целят да ги направят по – балансирани и да ви предоставят по – добри възможности за възползване от physics системата.

Оръжия

За да участваш в убиването на хора от противоположния отбор имаш на разположение голям набор реалистични оръжия - от малкия пистолет Glock до смъртоносната снайперистка пушка G3/SG1. Като за начало обаче ще имате само нож и пистолет, а за да получите достъп до по – добри оръжия и оборудване, като броня и гранати, трябва да спечелите пари, убивайки вражеския отбор или изпълнявайки определени цели. Колкото повече пари печелите, толкова по-добре ще бъдете екипирани.


В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg